divendres, 14 de novembre del 2008

El Farolet d'Olot

Avui hem aprofitat que estem sense mainada i hem aprofitat per fer el que fan les parelles quan estan sense mainada (anar a fer un frankfurt i fer dissabte demà al dematí).
I fer un frankfurt podria semblar un sopar de segona categoria o una alternativa barata a un sopar com Déu mana. Però, senyors, senyores, estem parlant del (ja mític) EL Farolet.
No intenteu canviar-hi rès; no penseu en posa'l en un local més gran, amb més taules i cadires i amb més espai per estar-hi més ample; no espereu que Maria Rosa s'apunti la vostra comanda per si s'oblida d'alguna cosa (no passarà); No demaneu entrepans elaborats amb camembert o pa de cereals i salsa alpina o entrepans vegetals i altres mariconades; No espereu que la (temptadors, deliciosa, gustosa, lleugerament picant) tomata o la (magnífica, divina, enlluernadora, saborosa, sublim, potent, picant) mostassa avui no estiguin a l'alçada de les circumstàncies. El Farolet és perfecte tal com és i ha aconseguit una cosa molt dificil a una comarca on s'hi menja tan bé com a la nostra: que un producte foraster tingui el reconeixement dels garrotxins i que els seus frankfurts ja siguin part indispensable de la cuina garrotxina.
Espavila't Michelin!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

l´altre dia parlant amb les germanes (soc assidu alguns dies al mes, entre setmana) em van comentar que ja porten 32 anys (!!!) fent les delicies dels garrotxins i alguns escollits foranis.

Anònim ha dit...

Dos bacons amb ceba, un amb quetxup, i l'altre amb qutexup i mostassa; un frankfurt amb ceba i mostassa; i un pinxo amb ceba quetxup i mostassa. Ah si!!, i un llom amb formatge

massafressa ha dit...

Vaia nivell Ramon. No t'atrapo. Jo em quedo amb un llom amb bacon i formatge xucat de tomata i una hamburguesa amb fotmatge també amb pa amb tomata. I una estrella!

Anònim ha dit...

No massafressa, es que hi he anat acompanyat

massafressa ha dit...

M'havies espantat. Tot i que n'hi ha que sí que se'n foten 4 i perquè es frenen.

Unknown ha dit...

ES FAROLET D'OLOT ES MAREVELLOS
VIVA NA MARIA ROSA Y EL SEU MARIT
ES POLAC

paulita ha dit...

que us dic, jo ho he provat i no és gens de l'altre món...crec que hi ha viatjar mes i menjar altres coses en uns altres llocs.Es un frankfurt amb pa i prou!
Jo sóc d´olot i sì, és veritat que "El *Farolet" és mìtic i per això anem...però d'aquí a una michelin...A veure si deixem de deïficar coses absurdes."On vas *vicente? On va la gent" diu el refran...
El problema és que a Olot, o vas al farolet..o al centre civic de Ca La Guapa, on les hamburgueses i sandwiches són barbaros!!