dissabte, 8 de novembre de 2008

Coses que no us queden be

Noies, el món de la moda és moltes (massa) vegades cruel i fa que, a mida que les anem veient, certes peces de roba que mereixerien l'execució pública dels seus creadors ens acabin semblant acceptables. Però que ens hi acostumem no canvia el fet que són una puta merda i que no queden bé a ningú. Vet aquí uns quants exemple (però n'hi ha molts més!) perquè no us deixeu enredar per les revistes de moda (ai! de tendències) i no feu llàstima anat pel carrer:

Les crocs. Sí, sí, són súper moderniquis però la meva iaia se la hagués posat per anar a treure fems a la cort. No serveixen ni per un mira què m'he comprat.

Els pantalons cagats. Algun nom deuen tenir (no m'inagino a cap noia dient "busco uns pantalons cagats negres, talla 42" a la dependenta de La Poma), però ara mateix no el sé. Ja sabeu quins vull dir, aquells que sembla que penja la tova entre les cames. Si ja us n'heu comprat uns sempre els hi podeu lligar els camals i fer-los servir de coixinera del pa.

Les sabatilles d'estar per casa. A veure si ens entenem: en tota la història de la humanitat, mai, ningú, no ha aconseguit dissenyar unes sabatilles d'estar per casa per a noia que no mereixin el qualificatiu "vomitives". He estat més de 14 setmanes sense tenir cap erecció després de veure una noia amb sabatilles. Ja ho sabeu: descalces o amb uns mitjons. No cal dir que aquest comentari no inclou la versió masculina de sabatilla de quadres de felpa que és un dels pilars inamovibles de la moda masculina i que serà objecte d'anàlisi en un futur article que inaugurarà la secció "Mondo PACO".

Malles + mini. L'únic cas de la història de la moda que en combinar dues peces sexis en resulta un conjunt vulgar. O una cosa o l'altra, decidiu-vos, però tot no pot ser (si no has entès aquest punt, deu ser que de les malles en dius "leggins").

Els pitillos. Que no... mira-t'ho bé... que no et queden be... no... a ningú... ni a aquella que té un tiparro... que no...

Els pantalons de tiro alt. Ara que ens tenen acostumats als magnífics pantalons de tiro baix ens amenacen amb el pantalons fins a sobre llombrigo! Noies, recordeu que les modes només triomfen si la gent compra! per la salut mental del gènere masculí! no compreu tiro alt!!

Vestits o bruses imperi. L'estil imperi és aquell que marca la cintura a sota les tetes. Senyor dissenyadors, la cintura és un pam més avall. I no, no dissimula rès (no aplicable a la samarreta imperi masculina (segon pilar de la moda PACOS)).

Els flecos. Caçadores, camperes, bolsos... totes les peces de roba o complement amb flecos tenen un punt en comú: putegen. Porteu coses amb flecos només si per atxe o per be us interessa putejar (no seré jo qui ara jutgi les vostres raons). Les camperes perfectes per un MQM'HC.

1 comentari:

massafressa ha dit...

Ets un puto crack de l'observació i l'anàlisi.