dissabte, 17 de maig del 2008

Aprimar-se

Amb un parell de greixandos de la colla de l'hort tenim un concurs en marxa: a veure qui és el primer d'aprimar-se 5 quilos; a tots tres ens convé. I deu també. I quinze.

El premi: un sopar pagat (per recuperar l'aprimamenta, és clar).

El cas és que des d'abans de Nadal que l'aposta s'arrossega i no hi ha maneres que rebaixem els cinc quilos ditxosos.

Com fer-ho tothom ho sap: menjar una mica de tot i sense passar-se, pocs greixos i dolços, força verdura i exercici.

I aquí és on la vessem, amb l'exercici. Perquè, com a mínim jo, vaig del llit a la cadira de l'ordinador, d'aquesta a la cadira de la taula a dinar, una altra vegada cadira amb rodes, torno a la de la taula a sopar, sofà i llit.

Es tracta de trobar un exercici que es pugui fer quan ja no hi ha obligacions i tens temps per a tú, quan la mainada estan endreçats, vaja. Si pot ser amb la teva parella, per enfortir els llaços afectius i tot això. Que es pugui fer un parell o tres de cops per setmana, per mantenir un bon nivell físic i tècnic. Que sigui molt divertit, perquè no faci mandra posar-shi. Que no sigui massa dur fisicament, perquè tothom ho pugui fer. Que també t'ajudi a exercitar la imaginació, perquè la rutina no acabi fent-ho avorrir. Que no sigui car, o encara millor: gratuït, que ningú no pugui dir que no hi arriba. Que quan acabis et sentis fantàsticament bé, per anar ben content pel món.

...un exercici que puguis fer al vespre amb la parella, dos o tres cops per setmana, molt divertit, no massa dur, que t'estimuli la imaginació, que sigui de franc i que quan acabis et sentis fantàsticament bé... no... no se m'acut rès... no, no...

De fet, si fós tan fàcil trobar-ho, tothom ho faria i els gimnàssos haurien de tancar!

Què hi farem... no cardem!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello Albert!

ja se que no te res a veure amb el tema aprimar-se pero no tenia el teu mail per contactar amb tu... Vols guanyar 1000 euros ??? envia'm un mail de contacte i t'envio la informació i les bases del concurs... Per cert, sóc la Marguí.