diumenge, 11 de maig del 2008

El Roser ja ha passat.

Sóm diumenge a la nit i la festa del Roser -la festa que seria la petita però que a Riudaura és la grossa (a la bombolla riudaurenca tot és una mica diferent sempre)- ja s'ha fos.

Com sempre ha tingut una mica de tot: karaoke, àpats d'aquells que trigues tres dies a païr, molts tambors, massa pluja, truc, inflables per a la mainada, parteres parint, pubilles i hereus, entrepans a l'envelat, retrobaments... per a tots els gustos, vaja. I tot amanit amb un fons d'alegria per el naixement d'una nova hortelana (i aquest any ja en són dues! algú més s'anima?)

El ball de dissabte va notar molt el mal temps i poca gent es va acostar a ballar amb els Virus. L'ambient s'en va ressentir força (perquè sempre que esperes una cosa amb moltes ganes no acaba de ser perfecte i les coses improvisades són tan collonudes? ja pateixo per la festa dels mojitos de l'hort...)

La pluja a acabat de fer la guitza just a les 6 de la tarda d'avui (a 2/4 de 7 ja feia sol, és clar). S'ha hagut de fer el ball del Gambeto a l'envelat i el que semblava que era poca gent a la Plaça s'ha convertit en aglomeració. La resta, com cada any: aplaudiments al final de cada ballada, corregudes a la barreja i crits d'alegria al xim-pom final. El Gambeto és el Gambeto es balli on es balli.

Propera festa... uf, quina agenda tan plena tenim...