divendres, 22 de maig de 2009

Accessibilitat

No cal dir que trobo perfecte que els edificis s'adaptin perquè la gent que va amb cadira de rodes pugui entrar a tot arreu.
No cal recordar que fer-ho facilita la vida tant a aquests com als qui porten cotxets.
No cal esmentar que el món serà millor quan tots els edificis estiguin adaptats.
Però... NO HAGUÉS SIGUT MILLOR FER UNA PUTA RAMPA??!!!

Si ho haguéssin fet Aranda Pigem Vilalta hi haguéssin fet un ascensor.

17 comentaris:

Vladimir Nabokoix ha dit...

i més barato, collons!

Thera ha dit...

Ho penso cada dia que hi passo per davant!!!! Perquè no em diguis que a part de car li falta l'estètica i augmenta la dificultat per tot arreu!

massafressa ha dit...

Això ho han fet a Olot?

Albhert ha dit...

Sí senyor, al carrer Mulleras (carrer dels semàferus).No cal anar mé lluny per veure meravelles com aquesta.

iaiapunkarra ha dit...

Qualsevol dia us "adaptaran" la pujada al Montolivet, posant-hi "escales mecàniques", pels qui vénen a fer excursions i es presenten amb sabates de tacó, tal i com he vist més d'una vegada per la teva comarca.

Modgi ha dit...

Sí senyor torna el bo de l'Albhert amb el webòlver ben carregat. La veritat és que on jo curru hi ha un trasto d'aquests, i cada cop que veig pujar un iaio dels que van a la residència (del pis de dalt, que quedi clar) penso: "aquest home conquerirà el món". Car? Sí. Majestuós? També.

Vironer ha dit...

vostè demana massa; pensi que hi deu haver subvencions pel mig i, és clar, licitadors i adjudicataris de les obres, i això és sinònim de "fer despesa". Faci com jo, cagui's amb la puta mare que els va cagar i, qui dia passa, any empeny.

Ramon ha dit...

Bé, després del Centre Cívic, potser ens han volgut demostrar que també són detallistes en les cagades petites.

Albhert ha dit...

No, no, no és obra trio LALALA, el peu de foto només era per indicar que ELLS encara l'haguéssin cagada més. Edito perquè no hi hagi confusions, que els Aranda Pigem Vilalta fan prous merdes com perquè els n'hi haguem d'encolomar d'altres arquitectes.

Ramon ha dit...

Ahhh, merci per l'aclariment. Això em passa per anar masa depressa.

Josep ha dit...

Això és a Riudaura?

Albhert ha dit...

No. no és a Riudaura, és a Olot, en una seu bancària.

esvarnia ha dit...

Teniu tota la raó:
Podien haver-ho pintat de negre com la paret!! Tot x estalviar-se 4 calés.

Anònim ha dit...

RCR són déus, no foti.

Sap què passa? Hi ha unes normatives de merda que obliguen les rampes a tindre uns pendents exageradament suaus, i si no, són il·legals (i penables, i no és pas conya.) Per això no hi ha una rampa. Ja ho sap.

Albhert ha dit...

Això que aquells tres són déus m'ho vingui a dir al Centre Cívic de Riudaura, si hi ha collons, que li explicaré quatre detalls sense importància que fan que un edifici que va costar vora el milionet d'euros estigui tancat (a part de que no seveixi per res).

I això de la rampa ja m'ho miraré bé, soc capaç d'anar a medir per mirar quina pendent faria...

Anònim ha dit...

Expliqui'm els detalls, hi tinc interès perquè m'agrada fotre a parir gent i fins ara he respectat molt els RCR... però mai no és tard per ampliar el repertori d'odi :)

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.