dijous, 23 d’octubre del 2008

Coses que m'haurien d’agradar però no m’agraden (I)

-El futbol. Des de petit que em matxaquen amb el futbol per totes bandes però no hi ha hagut maneres... que maco ha de ser engegar la tele i dir: “Bé!! Futbol!!” en comptes de: “Merda, futbol...”. Extensible a qualsevol retransmissió esportiva.

-La gent que em tracta com si fóssim amics de tota la vida encara que ens acabem de conèixer. No els hi trencaríeu la cara?

-Pluton BRB Nero. Una sèrie d’humor de l’Àlex de la Iglesia, amb naus, alienígenes i una rossassa espaterrant que es passeja lleugereta de roba tota l’estona... Bones expectatives... i vaja merda!!

-El pastís de salmó. M’agrada molt el salmó, però el pastís de salmó... no puc. I això que els sopars amb la colla millorarien molt si m’agradés...

-Els actorrs (ells ho pronuncien així: actorr) i actrius molt, però molt, simpàtics. La galeria és tan extensa com terrible: Mercè Comes, Mont Plans, Amparo Moreno, Lloll Bertran... El summun: en Joan Pera i el seu fill, en Roger Pera!! Agghhh!!!

-El hipis. Pau, amor lliure, ecologisme, viure a la natura... el guió és maco. La realitat una altra. Critiquen que tinguis cotxe però estan encantats que els portis quan fan autostop (o sigui, mentre paguis tu el cotxe, els impostos i la gasolina) o tenen cotxes molt hipis, com escarbats i dos cavalls que contaminen com tres cotxes no hipis, van de marxa fumant porros fins les 3 de la matinada amb la mainada (la mainada no fumen, només s’adormen pel aquells terres) i emmerden les cases de pagès i les muntanyes on han anat a petar. Però de bon rotllo, eh? Putos hipis! Torneu-se’n a la ciutat d’on no hauríeu d’haver sortit mai!!!

Ah, jipis, una altra cosa: ja fa temps que s’ha inventat el sabó!!!

-La Scarlett Johansson. Aquells morros que posen calent a mig món a mi em posen nerviós en el pitjor sentit de la paraula. No veieu la cara de pàmfila que fot? Com a tiarra em quedo amb la Monica Belucci, amb aquell cos, aquella mirada i especialment amb aquelles arruguetes que denoten que ja no és cap bollycao... (me’n vaig al lavabo).

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ok, et canvio el meu ticket de la Monica Bellucci per el teu de l'Scarlett....

Recorda que si mai et trobes això...

http://extracine.com/wp-content/uploads/2006/11/scarlett-johansson-allure-0.jpg

...a casa demanant marxa, m'hauràs de trucar i venir jo a fer el "remiendo" corresponent...

Jo també vaig al lavabo..

Anònim ha dit...

Punt 1: Quina llàstima. Només hi ha una cosa millor que veure un partit amb un del teu equip, veure'l amb un de l'altre. Torracollons (per dir-los d'alguna manera), i tant que n'hi ha, però aquest ho son en el futbol i a fora del futbol també.

Punt 2: Totalment d'acord. Però, què se'n deu haver fet d'en Cirerar?

Punt 3: AAAAii l'Alex de la Iglesia. Plutón BRB Nero, Crímenes de Oxford, Crimen ferpecto. Que li deu estar passant?..., Es fa gran?..., o potser ens ho estem fent nosaltres?

Punt 4: D'això si que no en puc dir rés. Crec, que no ho he tastat mai.

Punt 5: JO encara hi possaria l'Angels Gonyalons.

Punt 6: Ja ho has dit tot.

Punt 7: Mònica, has dit Mònica.... López!!! El temps a la nostra, ja no és el que era.

Albhert ha dit...

OK David, sempre que tu em truquis quan si arribis a casa i et trobis això:

http://blocs.mesvilaweb.cat/media/bW9uaWNhX2JlbGx1Y2NpXzE1_89393_6784_1.jpg

...o encara que te la trobis coberta de mel:

http://i250.photobucket.com/albums/gg264/deb_oro/Monica-Bellucci-59.jpg

Bellucci+dolç. Podries resistir-t'hi?

esvarnia ha dit...

Què passa tiooooo!!! Amic meuu!! Vas veure el Barça ahir???


Fóra conyes. Discrepo amb l'Scarlett Johansson.
I, a part del Futbol, hi afegiria:
House, Veïns, Hotel Fawlty, Los Serrano, Aqui no hay quien viva, Aida, Escenas de matrimonio, Gran Hermano...

Albhert ha dit...

Salvo House i Hotel Fawlty. D'acord amb la resta.

Anònim ha dit...

Punts del 1 al 6, més o menys d´acord.
Anem al punt 7.
Si mai us trobeu a casa amb la Bellucci, la Scarlett, la Mònica Lopez o d´altres per l´estil segons les fotos que poseu de mostra i us posen nerviosos, us diré que heu de fer. Obriu la nevera, li doneu un paquet de beicon llescat i els hi ensenyeu el camí cap a El Mallol....que jo no tinc tantes manies!!