divendres, 1 d’agost de 2008

Recepta per fer mojitos perfectes

Agafes un got de vidre dels que va portar en Santi, hi tires mitja llima de les que va portar la Maria tallada a trossos i unes quantes fulles de menta. No massa, perquè és acabada de collir de la que creix a l'hort i té un gust molt fort comparada amb la que hi posen als bars. Mig sobre de sucre moreno (aquest pas és opcional si no t'agrada el dolç o s'hi pot tirar sencer si t'agrada molt). Ho aixafes bé amb un morter molt xulo que ja va amb l'ampolla de Bacardí perquè tot plegat deixi anar el suquillo i es barregi. Emplenes fins a la meitat de rom blanc (les receptes diuen un quart, però tothom es queixava que era massa fluix) i ho barreges amb la palla especial. Hi tires gel picolat (produït per en Beck a hòstia que te crio, que la picadora no va acabar d'anar bé) i acabes d'emplenar d'aigua amb gas (o sifó, o soda, que tot és el mateix). Per assaborir-ho com cal és imprescindible acompanyar-ho amb amanida de salmó i huevas de lompo de la Tat, croissant salats de la Sílvia (tota la tarda cuinant), pastissos de la Laura, quiches de l'Eva, frankfurts i bacon d'en Betus, llom adobat magistralment cuit per en Tote i jo mateix, torxes de canya, falgueres disfressades de palmera, gallarda de colors, musica del gran Georgie Dann a l'ordinador d'en David, 29 amics vestits de color blanc i el tucàn d'en Paco.
Ah, i Gintònics per en Miki.