Agafes un got de vidre dels que va portar en Santi, hi tires mitja llima de les que va portar la Maria tallada a trossos i unes quantes fulles de menta. No massa, perquè és acabada de collir de la que creix a l'hort i té un gust molt fort comparada amb la que hi posen als bars. Mig sobre de sucre moreno (aquest pas és opcional si no t'agrada el dolç o s'hi pot tirar sencer si t'agrada molt). Ho aixafes bé amb un morter molt xulo que ja va amb l'ampolla de Bacardí perquè tot plegat deixi anar el suquillo i es barregi. Emplenes fins a la meitat de rom blanc (les receptes diuen un quart, però tothom es queixava que era massa fluix) i ho barreges amb la palla especial. Hi tires gel picolat (produït per en Beck a hòstia que te crio, que la picadora no va acabar d'anar bé) i acabes d'emplenar d'aigua amb gas (o sifó, o soda, que tot és el mateix). Per assaborir-ho com cal és imprescindible acompanyar-ho amb amanida de salmó i huevas de lompo de la Tat, croissant salats de la Sílvia (tota la tarda cuinant), pastissos de la Laura, quiches de l'Eva, frankfurts i bacon d'en Betus, llom adobat magistralment cuit per en Tote i jo mateix, torxes de canya, falgueres disfressades de palmera, gallarda de colors, musica del gran Georgie Dann a l'ordinador d'en David, 29 amics vestits de color blanc i el tucàn d'en Paco.
Ah, i Gintònics per en Miki.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada