diumenge, 20 d’abril del 2008

Sopar d'homes '08

Ahir dissabte els mansos de l'hort vam obtenir patent de cors per part de les nostres mestresses per poder anar a sopar i a fer algún toquillo per Olot. L'ocasió ideal per poden-se convencer per nosaltres mateixos que ens cardem grans i que les dones ens fan encara menys cas del que ens feien abans, quan teniem més pèl al cap que al pit i la panxa era panxona. Les noies van anar a la Pinya a fer una fondue, cosa que ens privava del plaer de saber que es quedaven tristes i desconsolades enyorant-ens i sense saber què fer sense els seus estimats. Què hi farem...
Els de Riudaura vam baixar amb en Ramon, que havia pujat a emprenyar una mica als del barça que es desesperàven mirant el partit al Bar Pilar. Evidentment no ens pujaria ell, i això obria un interessant ventall de possibilitatas per tornar a altes hores. Vam triar la millor. Però això va ser al final, deixem-ho per al final.
Vam sopar a les Olletes, un picapica millorable i uns excel·lens segons plats per fer coixí.
Després d'arreglar el nostre futur econòmic (visca la internet!) vam sortir a 2/4 de 2 acomplint l'objectiu secundari de ser els primers d'entrar al restaurant i els últims de sortir-ne.
Vam passar pel Lucky. Totalment prescindible. Els mateixos tios al mateix racó bevent el mateix cubata que fa vint anys. Tio! si fa vint anys que fas el mateix i ningú no et fot ni cas, renova't! Evoluciona!! Pà res a fer...
En Paco (l'únic desemparellat de la colla) va començar la nit amb el culet apretadet apretadet que no hi passaria un pèl de canto per veure per on li sortiriem. Al final ens vam comportar i no li vam buscar xicota en massa (com és costum). Ja va bé que es confiï, que s'acosta el Roser...
Després, cap a la Fàbrica. No hi havia anat mai i en tenia ganes. Molt bon local!! Espai àmpli, bona música, llums ben parits, lavabos unisex, gintònics amb un raig de llima i una cambrera perfecta: competent, guapa, inaccessible i d'aquelles que vénen des de l'altra punta de la barra a servir-te ignorant tots els altres si fa un moment li has dit "quan puguis...". Només té un defecte (la Fàbrica, la cambrera en deu tenir més): tenquen a les 3! i després, o a Kratter's o al City. Els tres més de seny s'en van anar a dormir i els pardularis, mal per mal, cap al City.
Pel camí en Tote i en Paco ens van fer una demostració de com es poden encomanar els atacs de riure des de l'hospici fins passat l'hospital. Un moment memorable.
I arribem al City. El City... heu llegit la descripció de la Fàbrica? doncs al contrari. L'únic de bó es que tanca a les 5 i amb això ja està tot dit.
Sortint, cap a Cròpics a fer un croissant de xocolata i ja teniu en David intentant no enfarfagar-se mentre trucava als municipals per demanar un taxi de guardia. No em pregunteu perquè, però va així, s'han de trucar els municipals. El pobre taxista de guardia, que dormia tranquilament a Castellfollit, ens va recollir i segur que serà un viatge que recordarà temps. En Tote estava incleïblement inspirat i va muntar un monòleg a l'alçada de l'oreneta dels Monty Phyton que es podria titolar "80 quilos de dona". Estelar. Immens. Brutal. Feia temps que no em feia tan de mal la panxa de riure.
I cap a casa. 3/4 de 6 i la confirmació que ens cardem vells i que les dones ens fan menys cas que abans, però... i lo que vam riure?

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Sopar d'homes '08????

Això vol dir que no n'hi haurà cap més fins a l'any que ve????

Sniff, sniff...

Sempre ens quedara el Roser, la festa de verregassos, la festa major, alguna mariscada, la nit del mojito, carnestoltes.....quina vida més trista

Unknown ha dit...

I cap d'any!

A veure, només podem demanar permís a les mestresses per fer un sopar oficial d'homes cada any. El que ens conve és fer tres o quatre sopars per preparar el sopar d'homes XD

Albhert ha dit...

Ep, que el d'abans era jo!

Paco ha dit...

Home, després d´una setmana de missatges amunt i avall sobre el meu alies i coneixent-vos com us conec, normal que estigues una mica acollonit. En aquest aspecte reconec que no vaig estar a l´alçada, però va cobrir la meva diguem absència i molt sobradament en Tote que estava esplèndid.

Paco ha dit...

Ah i aixó de 1 croisant de xocolata no se qui va ser...però en conec a un que an va demanar 6!!! i encara demanava si podria esmozar a casa en Tote!! ah, i es vol mantenir per sota del 80 kg...... jeje deixeu que rigui una mica

Albhert ha dit...

Hombre! Rompebragas! tu per aquí! vas patir, eh? som massa bons...

Anònim ha dit...

Ei que els croissants me'ls vaig cruspir...i la xocolata amb melindros de can Torruella també ;-)

M'hauré de passar l'estiu corrent amunt i avall per complir aquest objectiu dels 80Kg....o això o no sortir de nits...

Eva ha dit...

Eii bonesss veig k has complert i ens has fet una visita al fotolog,jejejej ara m'he passat jo haveure k deieu. Jo per si ho necessiteu puc donar fe d k us vareu portar molt b i k és veritat lo del sis croisants. Tothom sen reia k jo hem begues un cacaolat pero, sis croisants... jajajaj per cert mai no havia tardat tan d'anar de la fabrica fins al city, kin far de riure!!!!

Vinga salut!!!

Anònim ha dit...

Potser si que ens cardem grans, però ami m'agrada més dir que hem posat una mica de seny. De totes maneres, quan a d 2/4 de deu del Diumenge pedalava cap a les Preses pensava "a veure si enacara veruràs aquesta jovenalla al Verti...". De les coses que em vaig perdre, el que em sap més greu, és el viatge amb taxi fins a Riudaura. L'amic Torruella quan està (o quan va) "inspirat" deixal anar. El taxista no us va demanar el nº de telèfon per venir a sopar l'any que vé?? M'hagués agradat veure-li la cara quan arrivaba a Castellfollit, i li explicava la carrera a la matressa. Totalment d'acord amb l'apunt de la cambrera de la fàbrica.
I parlant d'una altra cosa. si algú te pensat dedicar un parell d'horetes per anar a veure "fuera de carta", la última peli d'en Javier Cámara, dir-li que és totalment recomenable. Sense veure cap obra mestre, vaig passar una bona estona, i deu ni do el que vaig riure.
Apa, ja he fet el primer comentari al nou blog!

tote ha dit...

sopar d'homes,sopar d'homes!!!
que arribem a ser babaus!!!
el que em d'organitzar es un sopar de retrovament de "jovenes modelos brasileñas ninfomanas residentes en cataluña"
i com a membres de l'organitzacio anar-hi!!
AIXO SI QUE ES UN SOPAR D'HOMES!!!
ooooo.....un campus d'un cap de setmana?
sincerament els ratos que per mi son els millors son els que vam passar fora dels bar!!!aixo demostra que no cal que entrem als bars quan sortim de marxa
Nomes cal trobar algu que ens tregui els gintonics a fora!