dijous, 24 d’abril del 2008

Sant Jordi

Ahir (vaig tard!) va ser Sant Jordi.
Com ja es tradició des de fa 5 anys, els de l'Escola de Natura de Banyoles m'havien encarregat que els dibuixés un altre conte d'en Blauet: "En Blauet i els 10 secrets" i va tocar arribar-m'hi a firmar. Fa gràcia veure la cara de contents que fan els nens que et porten el conte perquè els hi signis. Sembla que els hi hagi tocat la loteria. Les parades de llibres i roses han canviat de la Plaça de les Rodes a la Plaça Major i sembla que el canvi ha agradat als banyolins, que van participar moltíssim més a la festa que dos o tres any enredera. En Blauet s'ha convertit en un personatge molt estimat per tots els nens de Banyoles i Porqueres perquè cada any regalen un exemplar del nou conte a cada nen que va a les escoles d'aquests dos municips i ja el coneixen com si fós el seu amic de tota la vida.
Quan hi hagi penjada la versió virtual a la pàgina del Consorci de l'Estany jo us ho faré saber!
Demà divendres per acabar de rematar la setmana blauetil, aniré a llegir el conte a l'escola de Riudaura. A veure com anirà, ja us ho explicaré.

2 comentaris:

TOTE ha dit...

ES EL MATEIX "CUENTO" QUE L'HI VAS EXPLICAR DISSABTE AL VESPRE A LA TAT??

TOTE ha dit...

PERQUE ELS HI AGRADES MES ALS NENS JO CREC QUE TINDRIES DE DISFRASSARTE DE BLAUET CON SU COLITA,SUS PIEZECITOS, SU PIQUITO,A EM DEIXAVA UN DETALL,ALS NENS TINDRIEM QUE DIR-LIS QUE GUARDES MENJAR A LA PANXA PER PASSAR TOT L'HIVERN!
AIXINS VA ANAR BE PER BANYOLES?
GRAN CIUTAT BANYOLES,ES POBLE DE BERRES!!!